Perinataal zorgnetwerk “Van roze naar broze wolk”

Is je wolk niet roze, maar eerder lichtgrijs of een donderwolk? Vergeet niet, wolken drijven altijd voorbij.

Met héél veel enthousiasme worden de Opvoedingswinkel en CKG Kapoentje lid van het online hulpverleningsplatform ‘Van roze wolk, naar broze wolk’. Want wist je dat maar liefst één op vijf vrouwen met psychische problemen kampt tijdens de zwangerschap of na de bevalling? Hier is veel te weinig aandacht voor en hulp vragen is vaak complex.

Wij worden daarom lid van een netwerk van ziekenhuizen, centra en hulpverleners die vertrouwd zijn met de zorg rond perinataal mentaal welzijn zodat we gezinnen, moeders en vaders op de beste manier kunnen helpen. Bovendien kan je nog steeds bij ons terecht voor infoavonden en lotgenotencontacten voor wensouders. Dit doen we in samenwerking met Kinderwens Expertise Netwerk. Kijk op deze pagina naar ‘evenementen’ voor meer info.

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

De Warmste Steun

Wij zijn verheugd om te melden dat we dankzij de Warmste Week maar liefst €24 275 financiële steun krijgen voor onze nieuwe dagopvang in Blankenberge.

Meest Bekeken