Opendeurdag : Dag van de zorg

Welkom op onze opendeurdag op 15 mei. We zetten voor de dag van de zorg de deuren van onze historische gebouwen open voor een unieke blik achter de schermen. Maak kennis met ons ruim aanbod aan dienst- en hulpverlening voor gezinnen. Interesse in een vaste job of vrijwilligerswerk binnen onze werking? Kom zeker langs op onze vacaturestand. Bezoek ons tussen 10u en 17u voor:

  • Een rondleiding in onze kinderopvang, ontmoetingsruimte, opvoedingswinkel, residentiële en ambulante setting
  • Een kennismaking met de jeugdhulp en de werking ervan
  • Informatie voor mensen met interesse in een carrière of vrijwilligerswerk binnen de jeugdhulp
  • Activiteiten voor kinderen (springkasteel, kindergrime, knutselen…)
  • Een hapje en een drankje in onze stadstuin

We heten u van harte welkom!

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Vacature: financieel verantwoordelijke

CKG Kapoentje vzw is een Centrum voor Kind en Gezinsondersteuning in Oostende en Blankenberge, erkend door Kind en Gezin. We zijn al meer dan dertig jaar actief in de jeugdhulp en ondersteunen jaarlijks honderden gezinnen. We bieden opvoedingshulp aan gezinnen met jonge kinderen waar het evenwicht even zoek is.
De huidige directie wenst binnenkort op pensioen te gaan, waardoor we uitkijken naar een Financieel verantwoordelijke.

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Meest Bekeken