Warmste Week 2022

17 oktober is internationale dag tegen armoede. In onze verschillende werkingen komen wij helaas maar al te vaak in contact met gezinnen die het heel erg moeilijk hebben. De armoedecijfers in Oostende zijn al jaren torenhoog. We proberen niet bij de pakken te blijven zitten en denken samen met de gezinnen na over zaken die helpend kunnen zijn.

In 2023 starten we alvast een nieuwe dagwerking in Blankenberge, zodat we aan de Oostkust nog meer jonge gezinnen kunnen ondersteunen. Om de inrichting van onze leefgroep te financieren, zamelen we fondsen in via De Warmste Week, die dit jaar volledig in het thema van kansarmoede staat.

Je zal ons alvast tussen 16 en 23 december kunnen treffen in Oostende om een hamburger, broodje braadworst of een drankje te kopen voor het goeie doel (locatie volgt). Zet het maar in je agenda!

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Nieuws

Vacature: financieel verantwoordelijke

CKG Kapoentje vzw is een Centrum voor Kind en Gezinsondersteuning in Oostende en Blankenberge, erkend door Kind en Gezin. We zijn al meer dan dertig jaar actief in de jeugdhulp en ondersteunen jaarlijks honderden gezinnen. We bieden opvoedingshulp aan gezinnen met jonge kinderen waar het evenwicht even zoek is.
De huidige directie wenst binnenkort op pensioen te gaan, waardoor we uitkijken naar een Financieel verantwoordelijke.

Meest Bekeken