Warmste Week 2022

17 oktober is internationale dag tegen armoede. In onze verschillende werkingen komen wij helaas maar al te vaak in contact met gezinnen die het heel erg moeilijk hebben. De armoedecijfers in Oostende zijn al jaren torenhoog. We proberen niet bij de pakken te blijven zitten en denken samen met de gezinnen na over zaken die helpend kunnen zijn.

In 2023 starten we alvast een nieuwe dagwerking in Blankenberge, zodat we aan de Oostkust nog meer jonge gezinnen kunnen ondersteunen. Om de inrichting van onze leefgroep te financieren, zamelen we fondsen in via De Warmste Week, die dit jaar volledig in het thema van kansarmoede staat.

Je zal ons alvast tussen 16 en 23 december kunnen treffen in Oostende om een hamburger, broodje braadworst of een drankje te kopen voor het goeie doel (locatie volgt). Zet het maar in je agenda!

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

De nieuwe generatie!

De fakkel wordt doorgegeven: Na meer dan veertig jaar vertrekken Patrick en Lies op pensioen. Geert De Vos en Linda De Craemer nemen het dagelijks bestuur over.

Patrick en Lies verdwijnen natuurlijk niet helemaal van het toneel. Achter de schermen blijven ze betrokken!

Nieuws

Steun De Kinderopvangzaak

Wij stappen met 18 organisaties naar het Grondwettelijk Hof om de nieuwe voorrangsregels in de kinderopvang aan te vechten. Deze regels gaan in op 1 april en laten heel veel ouders en kinderen in de steek omdat ze voorrang geven aan gezinnen die ⅘de of meer werken. Help ons deze rechtszaak te winnen door te delen en te storten op onze crowdfunding om de procedurekosten te betalen. Meer info: www.kinderopvangzaak.be

#kinderopvangeenrechtgeenprivilege

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Meest Bekeken