Warmste Week 2022

17 oktober is internationale dag tegen armoede. In onze verschillende werkingen komen wij helaas maar al te vaak in contact met gezinnen die het heel erg moeilijk hebben. De armoedecijfers in Oostende zijn al jaren torenhoog. We proberen niet bij de pakken te blijven zitten en denken samen met de gezinnen na over zaken die helpend kunnen zijn.

In 2023 starten we alvast een nieuwe dagwerking in Blankenberge, zodat we aan de Oostkust nog meer jonge gezinnen kunnen ondersteunen. Om de inrichting van onze leefgroep te financieren, zamelen we fondsen in via De Warmste Week, die dit jaar volledig in het thema van kansarmoede staat.

Je zal ons alvast tussen 16 en 23 december kunnen treffen in Oostende om een hamburger, broodje braadworst of een drankje te kopen voor het goeie doel (locatie volgt). Zet het maar in je agenda!

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

De Warmste Steun

Wij zijn verheugd om te melden dat we dankzij de Warmste Week maar liefst €24 275 financiële steun krijgen voor onze nieuwe dagopvang in Blankenberge.

Meest Bekeken