Nieuwe CKG Werking Blankenberge

In het voorjaar van 2023 gaan we in Blankenberge van start met een nieuwe dagwerking.
We zullen dagopvang bieden voor kinderen van 0 tot 3 jaar, gekoppeld aan intensieve begeleiding aan huis voor het gezin. We gaan aan de slag met de ouders op verschillende levensdomeinen terwijl we kinderen een warme plek bieden.

Om dit te realiseren kochten we een mooi pand aan in de Jules De Troozlaan. We renoveren het karaktervolle pand tot een fijne speel- en groeiplek voor gezinnen. Dit is mede mogelijk dankzij klimaatsubsidies vanuit provincie West-Vlaanderen.

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

De nieuwe generatie!

De fakkel wordt doorgegeven: Na meer dan veertig jaar vertrekken Patrick en Lies op pensioen. Geert De Vos en Linda De Craemer nemen het dagelijks bestuur over.

Patrick en Lies verdwijnen natuurlijk niet helemaal van het toneel. Achter de schermen blijven ze betrokken!

Nieuws

Steun De Kinderopvangzaak

Wij stappen met 18 organisaties naar het Grondwettelijk Hof om de nieuwe voorrangsregels in de kinderopvang aan te vechten. Deze regels gaan in op 1 april en laten heel veel ouders en kinderen in de steek omdat ze voorrang geven aan gezinnen die ⅘de of meer werken. Help ons deze rechtszaak te winnen door te delen en te storten op onze crowdfunding om de procedurekosten te betalen. Meer info: www.kinderopvangzaak.be

#kinderopvangeenrechtgeenprivilege

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Meest Bekeken