Nieuwe CKG Werking Blankenberge

In het voorjaar van 2023 gaan we in Blankenberge van start met een nieuwe dagwerking.
We zullen dagopvang bieden voor kinderen van 0 tot 3 jaar, gekoppeld aan intensieve begeleiding aan huis voor het gezin. We gaan aan de slag met de ouders op verschillende levensdomeinen terwijl we kinderen een warme plek bieden.

Om dit te realiseren kochten we een mooi pand aan in de Jules De Troozlaan. We renoveren het karaktervolle pand tot een fijne speel- en groeiplek voor gezinnen. Dit is mede mogelijk dankzij klimaatsubsidies vanuit provincie West-Vlaanderen.

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Meest Bekeken