Pootjes in het Park 2023

Geniet van een gezellige gezinswandeling met leuke activiteiten voor hondjes en gans hun gezin!
Start aan ontmoetingscentrum De Ballon in Oostende waar je diverse foodstandjes, een infomarktje en een gezellig terras kan vinden.

De wandeling van 5km kan je starten tussen 11u30 en 15u

Steun met uw deelname Het Blauwe Kruis Oostende en Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning Kapoentje

Er is geen voorverkoop van tickets dit jaar. Inschrijven kan wel door je aanwezigheid te bevestigen via ons Facebook event: https://fb.me/e/1eHH06kVZ

Ons event delen is megalief!

https://fb.me/e/1eHH06kVZ

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

De nieuwe generatie!

De fakkel wordt doorgegeven: Na meer dan veertig jaar vertrekken Patrick en Lies op pensioen. Geert De Vos en Linda De Craemer nemen het dagelijks bestuur over.

Patrick en Lies verdwijnen natuurlijk niet helemaal van het toneel. Achter de schermen blijven ze betrokken!

Nieuws

Steun De Kinderopvangzaak

Wij stappen met 18 organisaties naar het Grondwettelijk Hof om de nieuwe voorrangsregels in de kinderopvang aan te vechten. Deze regels gaan in op 1 april en laten heel veel ouders en kinderen in de steek omdat ze voorrang geven aan gezinnen die ⅘de of meer werken. Help ons deze rechtszaak te winnen door te delen en te storten op onze crowdfunding om de procedurekosten te betalen. Meer info: www.kinderopvangzaak.be

#kinderopvangeenrechtgeenprivilege

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Meest Bekeken