Pootjes in het Park 2023

Geniet van een gezellige gezinswandeling met leuke activiteiten voor hondjes en gans hun gezin!
Start aan ontmoetingscentrum De Ballon in Oostende waar je diverse foodstandjes, een infomarktje en een gezellig terras kan vinden.

De wandeling van 5km kan je starten tussen 11u30 en 15u

Steun met uw deelname Het Blauwe Kruis Oostende en Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning Kapoentje

Er is geen voorverkoop van tickets dit jaar. Inschrijven kan wel door je aanwezigheid te bevestigen via ons Facebook event: https://fb.me/e/1eHH06kVZ

Ons event delen is megalief!

https://fb.me/e/1eHH06kVZ

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Nieuws

Vacature: financieel verantwoordelijke

CKG Kapoentje vzw is een Centrum voor Kind en Gezinsondersteuning in Oostende en Blankenberge, erkend door Kind en Gezin. We zijn al meer dan dertig jaar actief in de jeugdhulp en ondersteunen jaarlijks honderden gezinnen. We bieden opvoedingshulp aan gezinnen met jonge kinderen waar het evenwicht even zoek is.
De huidige directie wenst binnenkort op pensioen te gaan, waardoor we uitkijken naar een Financieel verantwoordelijke.

Meest Bekeken