Internationale dag van het testament voor het goede doel

Vandaag is het internationale dag van het testament voor het goede doel. Dacht jij al na over je nalatenschap? 

CKG Kapoentje is aangesloten bij de groepsactie van Testament.beJe kan via hen de nodige juridische informatie krijgen om een legaat toe te voegen aan je testament. Ben je geïnteresseerd of zou je graag meer informatie krijgen? Wij kunnen een gedetailleerde brochure voor legaten opsturen. Indien je dit wenst, kan je hieronder je gegevens achter laten. 

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Meest Bekeken