Digi Parents

Heb jij ons al gezien in de Krant van West-Vlaanderen?
Vorige week stelden we het nieuwe project ‘Digi Parents’ voor. Digi Parents is een samenwerking tussen Ligo, Koning Boudewijnstichting en het Ontmoetingshuis (één van onze andere projecten).

Digi Parents is een project dat digitale ongeletterdheid bij ouders van schoolgaande kinderen aanpakt. De schoolomgeving van kinderen wordt steeds digitaler, terwijl onderzoek aantoont dat twee derden van de volwassen Belgen online moeilijk wegwijs raken.

Digiparents biedt ouders de kans om op dinsdag en donderdag tussen 16u en 17u30 ondersteuning te krijgen bij digitale schoolplatforms (Scoodle, Kabas, Smartschool…). Wij voorzien tablets en laptops waar ouders met ondersteuning de diverse kanalen voor hun kinderen kunnen leren navigeren. We organiseren op regelmatige basis workshops met extra uitleg. Het aanbod is volledig gratis.
 
 

Overige Nieuwsberichten

Nieuws

Opvoeder gezocht!

CKG Kapoentje start een nieuwe afdeling op in de regio Blankenberge. Gezien de uitbreiding van onze werking zijn we op zoek naar een leefgroepbegeleider voor de vestiging in Oostende.

Nieuws

Digi Parents

Alles wordt digitaler, ook de schoolomgeving van je kinderen. Zucht jij ook eens diep wanneer het over scoodle, smartschool of kabas gaat? Je bent niet alleen! Bijna de helft van de Belgen heeft het hier moeilijk mee.
Vanaf nu kan je op dinsdag en donderdag terecht in het Ontmoetingshuis voor Digi Parents. Wij voorzien laptops en tablets en kunnen ouders helpen om alle platformen samen te bekijken. Dit aanbod is helemaal gratis.

Meest Bekeken