Begeleiding aan huis

BEGELEIDING AAN HUIS
VANAF DE ZWANGERSCHAP TOT 12 JAAR

"Ik heb het gevoel dat niets van wat ik doe of zeg iets verandert aan het gedrag van mijn dochter. Elke keer wanneer ik iets verbied, loopt de situatie uit de hand. Bij mijn andere twee kinderen ging alles zo vlot, maar nu lijkt niets meer aan te slaan. Ook de andere kinderen hebben last van de ruzies." "Ik kan niet wachten tot de baby er is, maar ik heb veel stress omdat ik niet weet wat ik moet verwachten. Wat moet je allemaal in huis hebben? Ben ik er wel klaar voor?"

Wat bieden we?

Wij bieden gratis begeleiding aan huis aan voor (aanstaande) gezinnen met vragen over opvoeding of met opvoedingsproblemen. We richten ons op gezinnen met kinderen tot twaalf jaar. Begeleidingen zijn mogelijk vanaf de zwangerschap.

Een van onze medewerkers gaat samen met jouw gezin aan de slag gaat in je eigen omgeving. Hoe lang en hoe vaak we langskomen, hangt af van de vragen en de wensen van het gezin. De begeleidingen variëren:

  • Van één week tot één jaar.
  • Van één uur per week tot negen uur per week.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als (aanstaande) ouder contacteer je ons met je vraag of probleem.

Wij komen hierna langs op een eerste kennismakingsgesprek. Samen bespreken we met welke vragen je zit en wat je wilt bereiken met de begeleiding.

Na het kennismakingsgesprek gaat de begeleiding van start.

Onze begeleidingen aan huis zijn gratis.

  • Wij zoeken samen naar een oplossing op maat van jouw gezin.
  • We vertrekken hierbij altijd vanuit jouw vragen en ervaringen
  • We zoeken uit wat thuis wél goed loopt en proberen dit te versterken.