Steun het GezinsAtelier


DONEER HIER!

  • Ga via bovenstaande link
  • Kies het te schenken bedrag
  • Kies betaalmethode
  • Steun het GezinsAtelier en maak mee het verschil!

Fiscaal attest vanaf een donatie van € 40,00!
Let wel; Bij een anonieme donatie kan geen fiscaal attest afgeleverd worden.
Momenteel zijn we volop bezig aan de renovatie van ons kelderverdiep. Om van onze kelder een knutselatelier te maken, hebben we echter nog veel materiaal nodig. Wij zoeken volop middelen voor de aankoop van knutselmateriaal (kleibakoven, emaille-oven, …) en de inkleding van de ruimte.

Als Centrum voor Kind- en Gezinsondersteuning bieden wij jaarlijks hulp aan honderden kinderen en hun gezin.

Wij begeleiden gezinnen met opvoedingsproblemen aan huis, maar vangen ook overdag en/of ’s nachts kinderen op in ons centrum. Dit kan zijn omdat kinderen moeilijk of atypisch gedrag stellen, waarbij we dan samen met de ouders op zoek gaan naar oplossingen en handvaten.

In sommige gevallen is de situatie thuis echter uit evenwicht of problematisch, waardoor de kinderen niet langer thuis kunnen blijven. 

Onze plannen

Hoewel wij een waaier aan situaties en problemen zien, van eerder eenvoudig tot heel complex, hebben vele gezinnen en kinderen iets gemeenschappelijk: vrijblijvend en ongedwongen samen plezier maken loopt vaak moeilijk. Dit terwijl positief opvoeden de sleutel is tot de meeste problemen. 

Als CKG zijn wij daarom zeer enthousiast om aan de slag te gaan met een gezinsatelier: een plaats waar ouders en kinderen hun creativiteit samen kunnen botvieren.

We hopen op deze manier voldoende geld in te zamelen om de werking van het GezinsAtelier van start te kunnen laten gaan.